CM1

APRENEM MATEMÀTIQUES A TRAVÉS DEL JOC

A l'escola creiem que la millor manera d'aprendre és quan els alumnes gaudeixen amb el procés, per això a la classe de 3r el joc forma part de les nostres aules, especialment a l'hora de matemàtiques. Perquè, a qui no li agrada jugar?
A través de la implementació del joc aprenem de manera indirecta i divertida. A més d'aprendre continguts curriculars específics com poden ser: la resolució de problemes, el càlcul mental, les taules de multiplicar, etc., es treballen altres aspectes com el treball en equip, la solidaritat, el respecte, l'acceptació… , els quals ens ajuden a oferir als nostres alumnes una formació integral.
Concretament a l'assignatura de matemàtiques dediquem la unes sessions a aplicar, a través de jocs dinàmics, tots els continguts apresos durant la setmana. En aquestes hores la motivació dels alumnes incrementa positivament en i estan molt més predisposats a mantenir converses i debats matemàtics.
A les següents fotografies es pot veure com els alumnes estan jugant amb a diversos jocs de matemàtiques, com per exemple el joc de l'oca matemàtica, on es treballen les multiplicacions, operacions bàsiques per agilitzar el càlcul mental i problemes de lògica.

També aprofitem al màxim el joc per potencia el treball cooperatiu tot resolent enigmes matemàtics amagats per la classe.

 

 

A l'aula de tercer podem veure com la motivació dels alumnes incrementa positivament a l'hora d'aprendre a través del joc i a més ens permet aprendre qualsevol concepte amb molta predisposició!

 

  També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »