ESO 1

Aquest curs 2021-2022, els alumnes de 1r d'ESO iniciem una nova etapa, la secundària. És un any especial, ja que tindrem companys i professors nous.

Com tots sabeu, ja fa uns cursos que convivim amb la COVID-19. Enguany seguim respectant tots els protocols establerts per les autoritats sanitaries, com la mascareta, el gel hidroalcohòlic o les entrades esglaonades. Esperem que tot es pugui solucionar ben aviat i tornem a la normalitat. Com ja hem fet durant l'etapa de primària, seguirem treballant a l'aula amb el Chromebook. És una eina molt complerta i ens permet treballar amb la plataforma digital, l'entorn de Google i apps educatives.

A l'assignatura de tutoria, hem iniciat un treball sobre un tema que ens agrada en especial. Alguns dels que han sortit son: El món de la cuina, el periodisme o la cultura asiàtica. Un cop els haguem fet, s'hauran d'exposar davant de tota la classe. D'aquesta manera tots en podrem aprendre. Serà molt interessant!

Esperem que sigui un bon curs i que ens ho passem d'allò més bé!

 

 
     
     

 També et pot interessar...

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES     MATRICULACIÓ IMATGE

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »