Cambridge

OBTENCIÓ DELS CERTIFICATS OFICIALS DE KET, PET i FCE PER LA UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE.

Des de fa ja uns anys, l'escola prepara els alumnes de l'ESO per a l'obtenció dels nivells d'anglès de KET i PET.

Oferim també una convocatòria de First Certificate in English. Estem molt satisfets d'esdevenir centre examinador autoritzat de la Cerdanya. Pensem que serà una molt bona manera de facilitar l'obtenció d'aquesta certificació (obligatòria a totes les carreres universitàries) als estudiants de la nostra comarca.El KET i PET es corresponen als nivell A2 i B1 respectivament del Marc Europeu Comú de  Referència per a les llengües del Consell d'Europa (MERC) reconegut internacionalment.

Els certificats de KET i PET són els nivells anteriors al First Certificate in English (FCE) i segueixen una estructura d'examen molt similar.

La prova consta de tres parts: expressió oral (Speaking), comprensió i expressió escrites  (Reading and Writing) i comprensió oral (Listening).

És probable que, en un futur, els nois i noies d'avui es vegin obligats a aprovar l'examen de FCE per a poder obtenir una titulació en estudis superiors, i és per aquest motiu que, des de l'Escola, pensem que el fet de realitzar aquests nivells previs és molt beneficiós per a adquirir experiència.

Des de l'àrea d'anglès, es treballa per tal que els nostres alumnes assoleixin aquests nivells durant els cursos d'ESO, i puguin gaudir d'un nivell òptim en anglès per poder afrontar estudis post­obligatoris amb una base molt sòlida.

cambridge


També et pot interessar...

Vedruna Puigcerdà a casa

Des d'aquest lloc podreu veure tot el que els alumnes estan treballant en les diferents etapes educatives: Llar d'infants, Infantil, Primària i ESO...

llegir més »

Protecció de dades

PROTECCIÓ DE DADES Documents Protecció de dades POLÍTICA DE COOKIES AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT MATRICULACIÓ IMATGE    ...

llegir més »

On som?

L'escola està situada al centre de Puigcerdà, capital de la Cerdanya. Principal nucli urbà d'aquesta comarca, esdevé punt clau del visitant pel seu...

llegir més »